veidike veel jalgpallist

Kuigi esimene trenn oli veidi ropp(raske) ja ma sain aru, et tegelikult mu tase päris seal ikka ei ole, vähemalt väljakul, siis vaatamata sellele kutsuti mind tagasi ja ma täiesti hea meelega läksin ka.

Järgmised paar trenni olid veidi kergemad, sain “omal kohal” seista enamus aega. Väravas siis. Eriti hästi ega kindlalt end ei tundnud, kindaid ei olnud, kunstmuru pole kõige mugavam kui sinna pikali hüpata jne. Kuniks kodumaalt õige varustus kohale jõuab, siis otsustasin, et ajutiselt on vähemalt väravavahikindaid vaja. Lähed spordipoodi ja ostad… lihtne? Ei ole. Siin linnas vähemalt mitte. Kolistasin üks hommik enne tööd 4 erinevat spordivarustust müüvat poodi läbi. nichts. 0. pole olemas siukseid asju.

Lõpks leidsin netist ühe poe, mis müüb ja õnneks oli neil esindus olemas ühes kaubamajas, mis on neljapäevase väljaku lähedal. Vahepõikena, väljak, kus neljapäeviti mängime, on üldse mõnusas rajoonis. Väljak on sisuliselt keset pilvelõhkujaid, u 500m eemal on Ferrari, Maserati, Jaguari jms esindused. Igatahes, läksin siis välja otsitud poodi ja kindad olid täitsa olemas. Küsisin kohe julgelt kõige suuremat suurust. 10. Suuremat ei ole ja ei ole kindel, et ka mujal üldse on. Kätte tulevad ja kõige väiksemad ei ole, ent võiks number-kaks suuremad olla… Midagigi. Põlved/sääred ja küünarnukid said ka kaitsmetega varustatud.

2h rabelemist +30 kraadises soojuses annab päris kiiresti vormis tunda. Olen kogu siin oldud aja üritanud ka enamvähem regulaarselt koduses jõusaalis käia, üldiselt hommikuti enne tööd nühin crosstraineri peal u 30min. Nüüd peale mõnda jalkatrenni tundsin kuidas see kõik on järsku palju lihtsamaks läinud ja liikumine on kergem.

See nädal oli esimene kord kui 2x nädalas trenni jõudsin. Teisipäevane trenn oli jälle nendest roppude killast. Intensiivne ja kiire. Ilmselt pole elusees niipalju higi särgist välja väänand kui peale toda trenni. Soojenduse ajal oli veel kõik nagu hästi ja trenni algus ka. Siis mingihetk adusin, et mõte liigub küll mängu tempos, aga keha (jalad) ei tule järgi. Trenni viimased 20 mintsa ei tulnud enam mõistus ka järgi.

Esimeses postituses mainisin, et on ka mustamandri kutte. Täpsustava infona võib öelda, et nad on Ghanast kõik ning räägivad omavahel twi (hääldus oli kuidagi teistmoodi ja imelikult) keelt. Ja meeskonna mängiv treener, kes vist on austraaliast, aga pead ei anna, mängis veel eelmine aasta Filipiinide meistriliigas.

Kui kõik läheb… ma ei teagi kas hästi või halvasti aga…. no igatahes on õhus võimalus, et tuleb pühapäeval teha debüüt ka FC Superbads eest Filipiinide tugevuselt teises liigas. Eks näis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s