Käisime purskaevu kaemas

Jube pikk vaikus on siia tekkinud, aga proovime sellest kuidagi üle saada… eks vahepeal oli ka puhkus ja Eestis käimine.

Igatahes, möödunud laupäeval käisime Okada Manilas. Mis see on? Üks ropult suur kasiino/hotell/vabaajakeskus. u 25 000 m2 kasiinopinda, ligi 1000 hotellituba, muuseumid, restoranid ja mis kõik veel. Ehitus läks vist maksma u 2.4 miljardit dollarit.
Sinna juurde ehitati ka purskaev. 30 miljonit dollarit. Selle eest saadi siis väidetavalt maailma suurim värviline tantsivate purskaevude kompleks. Neid tantsivaid purskaeve on siis mujal ka suuremaid (Las Vegas ja Dubai vist ainult), ent mitte värvilisi.

Õhtusel ajal on iga täistund kahe loo jagu showd. Oli kena küll.
Paar videot ka:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s