kiirpilk taipeile

Nagu ikka, tulevad blogipostitused teatud hilinemisega…

Nimelt eelmisel nädalal tuli tööasjus korra Taipeisse lennata. Teisipäeva hilisõhtul sinna ja neljapäeva varahommikul tagasi, kokku vaid 36h.

Teisipäeva õhtul otse kontorist lennujaama… seisin siis seal umbes 15 minutit, et check-ini teha ja… siis selgus, et ei oleks pidanudki seisma, sest lend Taipeisse oli mul äriklassis ja oleks võinud ilma järjekorrata letijuurde minna. A kuna mul polnud sellest aimugi ja tähiseid e-piletil ka ei uurinud, siis seisin tublilt järjekorras.
Esimene kord äriklassis lennata ja esimene kord kui ma mõnes transpordivahendis nii istuma mahtusin.

cof

Taipeis viisin asjad hotelli ära ning kuna aeg oli juba hiline, siis läksin veel kerget õhtusööki otsima. Õnneks oli lähedal väike Shuangchengi ööturg, kust oli võimalik iiiigasugu huvitavat kraami saada. Piirdusin miski veidra kanaroaga (üllatus).

Natukene peatuspaiga ümbruse tänavaid ja Shuangchengi turgu:

Järgmise päeva hommikul jõudsin teha lühikese jalutuskäigu lähedal asuvas pargis ning seejärel ülejäänud päev möödus tööd tehas. Õhtul vedasin end aga Shilin Marketile – üks Taipei suurimaid ja kuulsamaid ööturge.

 

Aga pikem ülevaade Taiwanist tuleb juba aprilli alguses ehk, sest varsti läheme koos Marisega sinna ka vähe pikemaks ajaks kui 36h.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s