pulmaskäik

Pulmas käisime juba tegelikult mõned nädalad tagasi. Santi ja Alice, meeskonnakaaslased jalkast abiellusid. Õiged nimed on tegelt Santiago ja Alicia aga nagu siin tihti selgub, siis ega inimeste õigeid nimesid me tegelt ei tea.

Igatahes, pulmad peeti Bacolodis, Manilast umbes tunnise lennu kaugusel. Kumbki neist sealt pärit ei olnud ja põhjus, miks just seal, on endiselt tiba hägune. Igatahes, laupäeva hommikul asusime teele ja pärastlõunaks olime kohal. Õhtul kerged dringid pulmaseltskonnaga ja siis juba tseremoonia pühapäeva pealelõunal.

Pulmatseremoonia oli läbipõimunud katoliikliku jumalateenistusega, seega omajagu oli pidevalt püstitõusmist, siis põlvitamist ja palvetamist (selle osa jätsime Marisega vahele), siis jälle istumist, siis püsti, siis põlvili jne…

Tseremoonia läbi, istutati rahvas bussidesse ja sõideti peopaika, mis oli oma 40minutilise sõidu kaugusel. Aga sõit oli seda väärt, sest koht oli 5+. Keset loodust väga hubane peopaik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s